Green-Solutions bvba

HOME   I  CONTACT

Onderzoeken hebben uitgewezen dat 3 op 4 wagens met een te lage bandenspanning rondrijden.  Die onderdruk gaat niet alleen ten koste van de wegligging en de levensduur van de banden.  Het vergroot ook sterk de weerstand en zorgt zo voor meer brandstofverbruik.


Een juiste bandenspanning doet de kost van het brandstofverbruik met 2 tot 5% dalen en reduceert de CO₂ uitstoot met 4,6 gram per kilometer.  Bandenproducenten raden aan 1 keer per maand de bandenspanning te controleren.

Voor bedrijven zijn de stijgende brandstofprijzen een steeds grotere hap uit het budget aan het worden.  Het ziet er niet naar uit dat de prijzen snel zullen gaan dalen, integendeel zelfs.


Liggen uw werknemers er van wakker wanneer ze met de tankkaart van uw bedrijf aan de pomp staan ?  Wellicht niet.


Dankzij E-CO² hoeft u zich geen zorgen meer te maken.


Geen enkel inboeten van comfort, en geen enkele inspanning van de werknemer-bestuurder vereist.  Met een toename van de verkeersveiligheid van uw werknemers als extra voordeel.


Dankzij een samenwerking met E-CO² bouwt u op een eenvoudige manier aan een duurzaam imago, zowel naar uw (toekomstige) medewerkers als naar uw klanten en leveranciers toe.

Zorgeloos brandstof besparen én minder CO₂ uitstoten

Tyre Pressure Control

Aanbevolen door :

Green-Solutions bvba - Bruidstraat 34 - 3290 Diest - M info@e-co2.be - T 0471 / 65 22 04

NL I FR I EN

Lid van :